Tapasztalja meg a RATIONAL-t élőben is.

Élő Főzőbemutatók Budapesten.

Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon valamelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tekintse meg élőben, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet.

Győződjön meg a saját szemével, hogyan tud az iVario Pro-val alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt főzni, bő zsírban sütni, miközben ezzel az egy készülékkel helyettesítheti szinte az összes hagyományos konyhai főzőeszközt.

Mivel négyszer gyorsabb a hagyományos főzőeszközökhöz képest, akár 40% -kal kevesebb energiát is igényel. Itt az ideje felkészülni a holnapra, ugye?

A budapesti bemutatótermünkbe megrendezésre kerülő főzőbemutatók során megkóstolhatja a kiváló, helyben készült ételeket is, amelyeket a RATIONAL szakácsa élőben készít el Önnek.

Nézze meg dátumainkat, és regisztráljon ingyenesen. Hamarosan találkozunk!

Élőben. Ingyenesen. Kötelezettségek nélkül.

Címünk:

RATIONAL Bemutató- és tréningközpont
1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167-169
AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

RATIONAL Roadshow.

Készüljön fel a holnap kihívásaira a RATIONAL Roadshow-n!

A RATIONAL magyarországi szakácsai ismét úton vannak főzőbemutatójukkal.

Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon bármelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Ezen a roadshow-n minden bizonnyal talál egy Önnek megfelelő helyszínt. Ne hagyja ki az alkalmat, tekintse meg Ön is élőben, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet.

Győződjön meg a saját szemével, hogy hogyan tud az iVario Pro-val alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt főzni, bő zsírban sütni, miközben ezzel az egy készülékkel helyettesítheti szinte az összes hagyományos konyhai főzőeszközt.

Mivel négyszer gyorsabb a hagyományos főzőeszközökhöz képest, akár 40% -kal kevesebb energiát is igényel. Itt az ideje felkészülni a holnapra, ugye?

Az országszerte, több helyszínen megrendezésre kerülő főzőbemutatók során megkóstolhatja a kiváló, helyben készült ételeket is, amelyeket Szekeres Tibor,Kósa Attila és Zsiak Attila, a RATIONAL szakácsai élőben készítenek el Önöknek.

De elég az elméletből, itt az ideje a gyakolatnak! Semmi sem meggyőzőbb annál, mint amikor Ön is élőben látja mindezt!

Nézze meg Roadshow dátumainkat és helyszíneinket, és regisztráljon ingyenesen. Hamarosan találkozunk!