iVario Pro. Éttermek számára.

Megváltás a konyhában.
hotspot
hotspot
hotspot

Gyorsaság & precizítás.

Lenyűgöző teljesítmény. Tökéletes eredmények.

Rövid felfűtési idő, tökéletes hőmérséklet szabályozás, alacsony energiafogyasztás, gyors tisztítás. Az iVario Pro-val. Precíz, intelligens, hatékony – ezek az új szabványok. Semmi sem ragad oda vagy forr fel. Csak a legjobb minőségű ételek hagyják el a konyhát.

Mindezt a kerámia fűtőelemek teszik lehetővé, amelyek a gyors reagálású, karcálló serpenyőhöz csatlakoznak. Az egész serpenyő alja egyenletesen felmelegszik, és szükség esetén gyorsan csökkenti a hőmérsékletet. Ott van még a tartalékkapacitás is. Nagy mennyiségű ételhez vagy folyadék hozzáadásához hőmérséklet-ingadozás nélkül.

hotspot

Még gyorsabb működés: nagynyomású főzés az iVario Pro 2-S-ben.

  • Opcionális, intelligens nagynyomású főzési funkció
  • Belső zár
  • Akár 46%-kal gyorsabb, mint a hagyományos főzési módok
  • Kiváló ételminőség
  • Nincs karbantartás
hotspot

Sokoldalúság: Főzés, párolás és bő olajban sütés egyetlen főzőrendszerben.

hotspot

Könnyű kezelhetőség a finom eredményekért.

Az iVario Pro vezérlőközpontja.

Az edény aljában található érzékelők felismerik a betöltött mennyiséget, az étel állapotát és méretét, és beállítják a főzési folyamatot. Függetlenül a főzési módtól. Automatikusan. Mindig. Könnyedén. Ha mégis be kell avatkoznia, az iVario jelezni fogja.

Nagyon praktikus az étteremben: a serpenyő alja akár négy zónára osztható. Különböző ételek elkészítéséhez különböző hőmérsékleteken. Ily módon egyetlen főzési rendszer azt teszi, ami általában több készülék egyszerre.

Még több előny.

Takarítson meg helyet, munkaidőt, és továbbra is mindig a legjobb ételminőséget szolgálja fel a vendégeknek. Lehetséges. Az iVarioval.

Helymegtakarítás

Az éttermekben általában sok a készülék, de kevés a hely. Az iVario-val lecserélheti a tűzhelyet, a fazekakat, serpenyőket, a fritőzt, a főzőüstöt és a bain-marie-t. Ezáltal sokkal több tér áll rendelkezésére.

Munkaidőmegtakarítás

Az iVario sok munkát levesz a válláról. Mert gyors. Mert nem kell hozzá felügyelet. Mert éjszaka is főzhet vele felügyelet nélkül. Ezzel rengeteg munkaidőt takaríthat meg.

Élelmiszer minőség

Az iVario végrehajtja a specifikációkat, és mindig gondoskodik arról, hogy az élelmiszereket a lehető legjobb módon kezeljék. Hogy egy ötletből valami finom legyen.

Részletek. Melyek nagyon fontosak:

A szemet is gyönyörködteti.

Kulináris élvezetek és finomságok – az iVario mindere képes.

A szemet is gyönyörködteti.

Kulináris élvezetek és finomságok – az iVario mindere képes.

Tartozékok az iVario Pro-hoz.

Nézze meg az iVario-t élőben is.