iCombi Classic.
Termelékeny. Robusztus. Megbízható.

Az iCombi Classic valóban sokoldalú, és gyorsan nélkülözhetetlen segítőjévé válik konyhájában. Számos hagyományos főzőkészüléket helyettesít, kevesebb mint kb. 1 m2-en. Robusztus, nagy teljesítményű, erős és hatékony. Könnyen használható. A lenyűgöző funkciók garantálják a kiváló főzési minőséget. Mindez azért, hogy szakácsként szerzett tapasztalatával mindig a kívánt eredményt érje el.

Ez a bizalom. Kombipároló, amely egyesíti a magas termelékenységet a kiváló ételminőséggel.
hotspot

Termelékenység,

amely megfelel a konyhájában felmerülő kihívásoknak

ClimaPlus.

Az iCombi Classic folyamatosan konstans módon működik, köszönhetően: a központi mérő- és szabályozórendszernek az egységes, egyedi sütőtérklímáért.Alkotóelemei a nagy teljesítményű gőzgenerátor az optimális gőztelítettség érdekében; a nagy teljesítményű párátlanítás; megnövelt ventilátorkerekek mennyisége és az optimális sütőtér kialakítás. Ez azt jelenti, hogy az energia precízen és adott esetben nagy erővel kerül az ételbe. Az eredmény: nagy ételkínálat kiváló, egyenletes eredményekkel az összes tálcán. Akár 10%-kal kevesebb energia- és vízfogyasztással. Az egyetlen cél érdekében: egyenletes, kiváló minőségű eredményeket létrehozni ropogós kéreggel, gyönyörű grillmintákkal, ropogósra panírozott termékekkel.

Mindezen tényezők együtt a következőket eredményezi: nagyobb teljesítmény, nagyobb termelékenység, alacsonyabb erőforrás-felhasználás.
hotspot

Mindez irányítható.

Egyszerűen és intuitívan.

Ennyire gyors lehet: pillanatok alatt könnyedén kezelheti az iCombi Classicot. Egyszerűségének, felismerhető szimbólumainak és nyomógombos kijelzőjének köszönhetően. Ennyire egyszerű.

Egyénileg programozható.

Elégedett az eredménnyel? Lementheti a főzési folyamatot akár 12 lépésben. Ezt akár 100 főzési programhoz is megteheti.

A kiválóság, megbízhatóság és minőség érdekében.

Gőzölés üzemmód.

A 10%-os fokozatokban szabályozású friss gőzfejlesztő higiénikus friss gőzt állít elő. Az állandó sütőtér hőmérséklettel és az optimális gőztelítettséggel együtt ez egyenletes főzési folyamatot biztosít.

Étvágygerjesztő színért, valamint a tápanyagok és vitaminok megtartásáért.

Sütési üzemmód.

A keringetett levegő az étel körül, egyénileg beállított levegősebességgel. A tartalék kapacitás akár egy teljes betöltés sült termékek, fagyasztott élelmiszerek, például tintahal, krokett vagy pékáru számára is elegendő.

Szignifikáns teljesítmény a jó eredményekért.

Kombinációs üzemmód.

A gőz előnyei a konvekciós hő előnyeivel kombinálva: rövid főzési idő, zsugorodás csökkenése és intenzív aromák étvágygerjesztő színekkel. A kiváló eredményekért.

Nincs főzési veszteség, nincs kiszáradás, csak kiváló minőség.

Mindig készen.

Függetlenül attól, hogy az iCombi Classic mennyit működött, attól függően, hogy mennyire szennyezett a készülék, az automatikus tisztítás meghatározza a szükséges tisztítási szakaszt. Erős, könnyű vagy közepes. Foszfátmentes tisztító tablettákkal. Éjjel vagy nappal, akár tabletta nélkül is. Még a Care rendszerrel is, amely szükségtelenné teszi a drága vízlágyítást és a gőzfejlesztő rendszeres vízkőtelenítését. A tisztítás megkönnyítése érdekében az összes tisztítási lépés gyorsan és egyszerűen kiválasztható a kijelzőn.

Mert csak egy dolog számít: hogy a főzőrendszer minimális erőfeszítéssel mindenkor tökéletesen higiénikus legyen