RATIONAL Roadshow.

Készüljön fel a holnap kihívásaira a RATIONAL Roadshow-n!

A RATIONAL magyarországi szakácsai ismét úton vannak főzőbemutatójukkal.

Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon bármelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Ezen a roadshow-n minden bizonnyal talál egy Önnek megfelelő helyszínt. Ne hagyja ki az alkalmat, tekintse meg Ön is élőben, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet.

Győződjön meg a saját szemével, hogy hogyan tud az iVario Pro-val alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt főzni, bő zsírban sütni, miközben ezzel az egy készülékkel helyettesítheti szinte az összes hagyományos konyhai főzőeszközt.

Mivel négyszer gyorsabb a hagyományos főzőeszközökhöz képest, akár 40% -kal kevesebb energiát is igényel. Itt az ideje felkészülni a holnapra, ugye?

Az országszerte, több helyszínen megrendezésre kerülő főzőbemutatók során megkóstolhatja a kiváló, helyben készült ételeket is, amelyeket Szekeres Tibor,Kósa Attila és Zsiak Attila, a RATIONAL szakácsai élőben készítenek el Önöknek.

De elég az elméletből, itt az ideje a gyakolatnak! Semmi sem meggyőzőbb annál, mint amikor Ön is élőben látja mindezt!

Nézze meg Roadshow dátumainkat és helyszíneinket, és regisztráljon ingyenesen. Hamarosan találkozunk!

Bemutató dátuma és időpontja Kedd 2023 / 11 / 21
15:00 - 17:00
Bemutató címe Kristály Étterem
Bartók Béla út 9
9024 Győr
Regisztráljon ingyenesen!

Ha bármilyen kérdése van a RATIONAL főzési bemutatóinkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben az rational@rational.hu címen vagy a +36303803027 telefonszámon.

Élő főzőbemutatókat budapesti bemutatótermünkben továbbra is tartunk,ha szeretne tájékoztatást kapni az időpontokról, adja meg elérhetőségét és mi tájékoztatjuk Önt!

Vagy kövessen minket a Facebook -on!

Élőben. Ingyenesen. Kötelezettségek nélkül.

Miről szól ez a Roadshow?
  • Exkluzív lehetőség arra, hogy a RATIONAL séfjeinek segítségével bepillantást nyerjen a különböző főzési technikákba.
  • Ötleteket és tapasztalatokat cserélhet szakácsainkkal.
  • Láthatja a legújabb technológiákat, amelyekkel már az első naptól nyersanyagot, időt és energiát, végső soron pénzt takaríthat.
  • A rendezvény végén megnyerheti az egyedi, RATIONAL gravírozású dick séfkést.