Élő Főzőbemutatók Budapesten!

Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon valamelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tekintse meg élőben, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet.

Győződjön meg a saját szemével, hogyan tud az iVario Pro-val alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt főzni, bő zsírban sütni, miközben ezzel az egy készülékkel helyettesítheti szinte az összes hagyományos konyhai főzőeszközt.

Mivel négyszer gyorsabb a hagyományos főzőeszközökhöz képest, akár 40% -kal kevesebb energiát is igényel. Itt az ideje felkészülni a holnapra, ugye?

A budapesti bemutatótermünkbe megrendezésre kerülő főzőbemutatók során megkóstolhatja a kiváló, helyben készült ételeket is, amelyeket a RATIONAL szakácsa élőben készít el Önnek.

Nézze meg dátumainkat, és regisztráljon ingyenesen. Hamarosan találkozunk!

Élőben. Ingyenesen. Kötelezettségek nélkül.

Címünk:
RATIONAL Bemutató- és tréningközpont
1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167-169
AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Ha bármilyen kérdése van a RATIONAL főzési bemutatóinkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben az rational@rational.hu címen vagy a +36303803027 telefonszámon.

Kövessen minket a Facebook -on!